L'holandès arriba a girala.net i d'altres llengües marxen

By joan |

A girala.net mirem de tenir sensibilitat per incorporar tantes llengües com poguem, i per això, d'entrada, hem incorporat algunes llengües que, amb el temps, hem vist que no tenien adopció per part dels usuaris. I com que això ens suposa molt d'esforç (cada cadena de text cal introduir-la al sistema tantes vegades com llengües tinguem, he decidit deshabilitar, fins que poguem assegurar que  tenen prou demanda i a girala.net tenim els recursos (temps, finançament) suficients per tornar-les a habilitar. 

Les llengües deshabilitades son:

How to subscribe your Telegram group to the ads posted in your area or city, or about a specific topic?

By joan |

We've recently been discussing this in the forum

And so here is what you need to do. First off, you want to find this bot on Telegram:

https://t.me/rss2tg_bot (or something like that) and then add it to your group and grant it admin rightsS

Secondly, to find out which tags you'll want to subscribe to, search for an ad that has been tagged with the ones that you're interested in. Let's take the Maresme area in Spain for instance, see this user's ad:

https://girala.net/es/servicio/juan-pan

Can you see that under the map is a tag named 'Maresme'?

You can click on it to see all ads under that tag:

https://girala.net/ca/zones/maresme

Now go to the bottom of the page and find a button with an RSS icon that says "Subscribe to Maresme". This button links to the URL that you'll to use to have your bot subscribe to it:

News at girala.net: needs and offers, talents, second-hand products...

By joan |

In just over a year, girala.net already has more than 800 service announcements, in more than ten countries, highlighting the boost in LatAm, Spanish-speaking America, and in several languages, recently with a lot of

But girala.net didn't fit everything: we always said it was a platform for professional services and that for non-professional services or second-hand products, the right tool was gchange.fr

Subscripció de novetats per àmbit geogràfic

By joan |

Amb la nova funcionalitat de zones preferents de serveis, que significa que les fitxes dels anuncis han d'especificar a quines zones ofereixen els seus serveis preferentment (tant se val si és un barri, un poble, una comarca, una província, una regió, un país o un continent, o qualsevol d'aquestes combinacions) se'ns obre la possibilitat de subscriure'ns als nous continguts (o als modificats) de les zones que ens puguin interessar.

Si anem, per exemple, a una fitxa a on trobem les etiquetes geogràfiques, com per exemple:

https://girala.net/ca/servei/curs-de-informatica

i cliquem una de les zones, com per exemple "Illes Balears", anirem a:

https://girala.net/ca/zones/illes-balears

I, en aquesta categoria trobarem l'opció:

"Subscriu-te a Illes Balears" (que porta a la URL de subscripció https://girala.net/ca/taxonomy/term/3019/feed )

Novetats (zones preferents de servei) i finançament

By joan |

Acabo de posar un camp de "zones preferents de servei". Si actualitzeu la vostra fitxa, aquest camp permetra que el vostre anunci surti al peu d'altres que tinguin una zona geogràfica semblant a la vostra. Això servirà per que quan els usuaris mirin un anunci trobin d'altres anuncis rellevants, no només per temàtica, sinó també per àmbit geogràfic.

També us volia demanar la vostra col·laboració. A girala.net tenim molta feina feta, però també moooolta pendent, inclòs un nou disseny d'en Sheveck  i ens agradaria trobar el finançament per poder-ho implementar el més aviat possible. Ens ajudeu amb el vostre donatiu?

AwmVGyjTRTUAHPACy4yBjP1KoHiJFNmaUBxiV279RD4

Quin valor té, la G1? Quin valor ha de tenir?

By joan |

Aquestes són preguntes recurrents en la gent que arriba al món de la moneda lliure G1. I també dels comerciants o professionals a qui volem convèncer perquè s'incorporin a la xarxa de persones i empreses que ofereixen els seus serveis en moneda lliure.

La resposta tècnica seria que no té un valor preestablert, i que el seu valor dependrà del que li donin els seus usuaris, en una zona/regió/comunitat concreta. Això, a la pràctica, en una economia dinàmica, depèn de la llei de l'oferta i la demanda, entre d'altres (com el possible valor com a "reserva"/estalvi, inversió, etc. que en el cas de la moneda lliure, que té per disseny un component d'oxidació del 10% anual, està desincentivat per, precisament, afavorir que s'usi per als intercanvis del dia a dia).

Willkommen! Bonvenon!

By joan |

Vi nun povas foliumi Girala.net en Esperanto kaj la germana!

Sie können Girala.net jetzt auf Esperanto und Deutsch durchsuchen!

Ja podeu navegar per Girala.net en esparanto i alemany!

¡Ya podéis navegar por Girala.net en esperanto y alemán!

 Vous pouvez désormais naviguer sur Girala.net en espéranto et en allemand !

You can now browse Girala.net in Esperanto and German!

 

Estadísticas de Girala (Enero 2022)

By sheveck |

ESTADÍSTICAS DE GIRALA (ENERO 2022)

Nos hace mucha ilusión compartir con el resto de la comunidad junista, las estadísticas de los comercios dados de alta en Girala.

Tan solo ha pasado un trimestre desde la creación de la plataforma y ya contamos con 112 comercios y servicios dados de alta. Aquí os compartimos las estadísticas por categoría y por porcentage de aceptación de la Moneda Libre G1.
 

estadísticas enero 2022