L'holandès arriba a girala.net i d'altres llengües marxen

Par joan |

A girala.net mirem de tenir sensibilitat per incorporar tantes llengües com poguem, i per això, d'entrada, hem incorporat algunes llengües que, amb el temps, hem vist que no tenien adopció per part dels usuaris. I com que això ens suposa molt d'esforç (cada cadena de text cal introduir-la al sistema tantes vegades com llengües tinguem, he decidit deshabilitar, fins que poguem assegurar que  tenen prou demanda i a girala.net tenim els recursos (temps, finançament) suficients per tornar-les a habilitar. 

Les llengües deshabilitades son:

Voleu subscriure el vostre grup de Telegram als anuncis que es publiquin de la vostra regió, ciutat, temàtica, etc?

Par joan |

Vam començar a parlar de com fer-ho al fòrum

En resum, al Telegram heu de posar aquest bot:

https://t.me/rss2tg_bot (o algun de semblant)

I, per saber a quines etiquetes subscriure's, busqueu algun anunci que
tingui les etiquetes que voleu, per exemple si busquem la comarca del Maresme:

https://girala.net/es/servicio/juan-pan

Veieu que sota del mapa hi ha posat Maresme?

Doncs cliqueu Maresme, i aneu a la pàgina de l'etiqueta:

https://girala.net/ca/zones/maresme

I al seu peu hi ha un botó que diu "Subscribe to Maresme" amb la icona
dels RSS. Aquest botó enllaça al URL que heu de subscriure al bot:

L'actualité sur girala.net : besoins et offres, talents, produits d'occasion...

Par joan |

En un peu plus d'un an, girala.net compte déjà plus de 800 annonces de service, dans plus d'une dizaine de pays, mettant en avant le boost en Amérique latine, hispanophone, et en plusieurs langues, récemment avec beaucoup d'impulsions amb el portuguès, un part de castellà, català i francès.

Mais girala.net ne correspondait pas à tout : on a toujours dit que c'était une plateforme de services professionnels et que pour les services non professionnels ou les produits d'occasion, le bon outil était gchange.fr

Subscripció de novetats per àmbit geogràfic

Par joan |

Amb la nova funcionalitat de zones preferents de serveis, que significa que les fitxes dels anuncis han d'especificar a quines zones ofereixen els seus serveis preferentment (tant se val si és un barri, un poble, una comarca, una província, una regió, un país o un continent, o qualsevol d'aquestes combinacions) se'ns obre la possibilitat de subscriure'ns als nous continguts (o als modificats) de les zones que ens puguin interessar.

Si anem, per exemple, a una fitxa a on trobem les etiquetes geogràfiques, com per exemple:

https://girala.net/ca/servei/curs-de-informatica

i cliquem una de les zones, com per exemple "Illes Balears", anirem a:

https://girala.net/ca/zones/illes-balears

I, en aquesta categoria trobarem l'opció:

"Subscriu-te a Illes Balears" (que porta a la URL de subscripció https://girala.net/ca/taxonomy/term/3019/feed )

Actualités et financement

Par joan |

Je viens de mettre un champ « zones de service préférées ». Si vous mettez à jour votre dossier, ce champ permettra à votre annonce d’apparaître au pied d’autres ayant une zone géographique similaire à la vôtre. Cela sera utile lorsque les utilisateurs verront une annonce, car parmi les suggestions ils trouveront d’autres annonces non seulement pour des thèmes similaires, mais aussi par zone géographique.

Je voulais également solliciter votre collaboration. Chez girala.net, nous avons beaucoup travaillé, mais nous avons également de nombreuses tâches en suspens, dont un nouveau design de Guillem et nous aimerions trouver le financement pour pouvoir le mettre en œuvre dès que possible. Nous aiderez-vous avec votre don ?

AwmVGyjTRTUAHPACy4yBjP1KoHiJFNmaUBxiV279RD4

Quin valor té, la G1? Quin valor ha de tenir?

Par joan |

Aquestes són preguntes recurrents en la gent que arriba al món de la moneda lliure G1. I també dels comerciants o professionals a qui volem convèncer perquè s'incorporin a la xarxa de persones i empreses que ofereixen els seus serveis en moneda lliure.

La resposta tècnica seria que no té un valor preestablert, i que el seu valor dependrà del que li donin els seus usuaris, en una zona/regió/comunitat concreta. Això, a la pràctica, en una economia dinàmica, depèn de la llei de l'oferta i la demanda, entre d'altres (com el possible valor com a "reserva"/estalvi, inversió, etc. que en el cas de la moneda lliure, que té per disseny un component d'oxidació del 10% anual, està desincentivat per, precisament, afavorir que s'usi per als intercanvis del dia a dia).

Willkommen! Bonvenon!

Par joan |

Vi nun povas foliumi Girala.net en Esperanto kaj la germana!

Sie können Girala.net jetzt auf Esperanto und Deutsch durchsuchen!

Ja podeu navegar per Girala.net en esparanto i alemany!

¡Ya podéis navegar por Girala.net en esperanto y alemán!

 Vous pouvez désormais naviguer sur Girala.net en espéranto et en allemand !

You can now browse Girala.net in Esperanto and German!

 

Estadísticas de Girala (Enero 2022)

Par sheveck |

ESTADÍSTICAS DE GIRALA (ENERO 2022)

Nos hace mucha ilusión compartir con el resto de la comunidad junista, las estadísticas de los comercios dados de alta en Girala.

Tan solo ha pasado un trimestre desde la creación de la plataforma y ya contamos con 112 comercios y servicios dados de alta. Aquí os compartimos las estadísticas por categoría y por porcentage de aceptación de la Moneda Libre G1.
 

estadísticas enero 2022